perjantai 12. huhtikuuta 2013

Kotilaiskan lempiaiheet ATC-korteissa osa 3

"Helmi ja Heikki" me tuurataan niitä..oikea pari lähtee postissa Kotilaiskalle kun tulee jossain vastaan. Aaargh! Nuotit nurin!! Taustapaperissa on embossattu valkoinen koukero. Kaalimaan kakarat ovat saaneet lisäkorostuksia geelikynällä ja poitsulle on laitettu sydän paitaa koristamaan. Alareunassa on pätkä ruusukiiltokuvaa ja siihen on leimattu teksti. Reunakorostus sinisellä leimasinvärillä.

"Satu" Taustalle kiinnitetty ikkunakiiltokuva ja leimattu lattiaruudutus, lisätty prinsessakiiltokuva ja molempiin reunoihin ja alareunaan ruusukiiltokuvaa ja yläkulmaan R-kirjain kiiltokuva. Prinsessakiiltokuvan ruusujen väriä on pehmennetty kynsilakalla. Kynsilakkaa on myös prinsessan mekossa ja kortin reunoissa.

"Kenkä" Tämä on joku saatu kuva. En ole raskinnut sitä laittaa mihinkään kun se on olevinaan niin ihana. Nyt laitoin. Siinä toteutuu samalla myös kissatoive. Piirsin kaavan tuosta kengästä. Tein jo kortinkin kokeeksi. Kotilaiska sai myös kenkäkaavan. Leikkasin kuvaa ääriviivojen mukaan ja kiinnitin taustaan joka mielestäni sopi kuvaan. Kenkään lisäsin geelikynällä kultakorostuksia ja pari puolihelmeä nappien kohdalle. Alareunassa on lahjanauhanpätkä. Myös päivänkakkarat ovat saaneet geelikynäkorostuksen.

"Iines"

"Minni" Oikein paljon onnea Kotilaiskalle! Syntymäpäivä on huhtikuussa.

2 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Voi hyvänen aika miten ihanat

Kotilaiska kirjoitti...

Kyllä nuo kaalimaankakarat välttää vaikka voinhan lähettää sulle muutamia oikeita Helmejä ja Heikkejä kun niitä mulla on ja teet niistä sit ku tykkään toisten tekemistä enempi ku omista.Ruusus kortti on aivan hurmaava kuten myös kenkä suloisine kissoineen.Tosi mieleisiä ovat myös nämä Iines ja Minni kortit. Minulle on tullut 3 vuotiaasta asti Aku Ankka ja nää on mun lapsuuden idolleja molemmat.