perjantai 12. huhtikuuta 2013

Kotilaiskan lempiaiheet ATC-korteissa


Kotilaiska esitti suosikkiaiheensa ATC-korteiksi. Viivi ja Wagner jäi vielä tulevaisuuteen. Yhden sellaisen ATC kortin olen tehnyt ja se onkin jo Kotilaiskalla.
Nyt lähden pakkaamaan nämä kuoriinsa ja maanantaina vien postiin. Julkaisen sitten kun Kotilaiska on postinsa saanut. Yllätyshän pitää olla. Julkaisen kortit vielä yksitellenkin kolmessa perättäisessä postauksessa.

4 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

IIIK miten ihana paketin kotilaiskam saa.

Funchis kirjoitti...

Wau ! Olet sinä vaan melkoinen kortteilija. Kyllä Kotilaiskan sydän on sykkyrällään.

Maca kirjoitti...

Ja noin monta!

Kotilaiska kirjoitti...

Täällähän nämä ihanuudet jo onkin esillä kun minä vaan viivyttelen ja viivyttelen. Munhan piti laittaa kortit sulle tuleen perjantaina mut sit ennen kaupunkiin lähtöö katoin postilootaan ja sielthä löyty tää maailman mahtavin hännänhuippu, Viivi ja Wagner kortti.En olekkaan missään ennen nähny sitä värillisenä. Meille tulee kaksikin lehtee jossa sitä julkastaan mustavalkosena.Olet kyllä aika mestari, no nyt on sit tehty neljästoistakin kortti sulle joten maanantaina lähtee postijoonas sitä sullepäin kuskaamaan ja meijän postihan käy aina siel teil ennen ku se jaetaan lootiin ni voi piankin klopsahtaa.Kyllä tuo Funchis on ihan oikeessa sydän on melkeen pakahtua onnesta kun näin monta lempparii kertarysäyksellä KIITOS ja onnea arvontaan!