perjantai 12. huhtikuuta 2013

Kotilaiskan lempiaiheet ATC-korteissa osa 2

"Chaplin"

"Hattu" Kortissa oleva kuva on kiinnitetty Bilteman 5cm leveälle kaksipuoliteipille ja leikattu ääriviivojaan myöten. Ennen kuvan kiinnitystä katkaistu kaksi koristeneulaa ja laitettu hatun läpi kohtaan jossa kuvassakin oli koriteet. Kuva on väritetty Promarkereilla. Kaulassa olevat helmet on korostettu kimalleliimalla.Kortin reunakorostukset on tehty mustalla leimasinvärillä.

"Kissa" Taustan pilkut on tehty Paperilohikäärmeestä hankitulla "taika-geelikynällä" sillä kun piirtelee ei näy ensin mitään, mutta kuivuessaan väri tulee esiin.

"Ötökkä" (Juu..oikein hän toivoi =o) Laitoin sitten muutaman. Pääsi Silpputehdas samalla näistä eroon... Kortin taustaan kiinnitin ensin tarrapohjan jossa ötökät olivat, muuten en olisi saanut muurahaisia oikein helposti mukaan. Sitten ötökät omiin koloihinsa ja jokusen ohi kojenkin. Teksti vanhasta koulukirjasta. Kaiken päälle varnish/glue (joka taitaa olla lähinnä "Erikeeperiä" ja vettä) reunakorostukset mustalla kynsilakalla. Sitä saa mitä tilaa!

3 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanuudet nämäkin

Funchis kirjoitti...

Niinpä, upeitahan ne kaikki ja edelleen tykkään lukea työselostuksesi.

Kotilaiska kirjoitti...

Hienon ja aivan uudenlaisen Chapliinin teit.Hiukan on sulla modistinkin vikaa kun noin upean hatun somistit.Jaa tuo kissan taustalla oleva takatalvi onkin sun kynästäs lähtösin.Jaa, epäilet etten oikeesti tästä tykkäis, kyllä tykkään, rakastan kaikkia ötököitä, myös hämähäkkejä ja kärpäsiä ja kaikkia matoja, etanoita sun muita mönkijäisiä ja lentiäisiä.