lauantai 20. heinäkuuta 2013

Askarteluvuoren ATC-vaihto #5


Sivun oikeassa reunapalkista pääsee klikkaamalla Askartelupajan ATC-vaihto tunnuskuvaa tutustumaan tarkemmin vaihdon sääntöihin. Teimme kortin ja lähetimme samat materiaalit vaihtoparille. Vikke oli vaihtoparini ja sain materiaalit oikein LIVE-vaihdossa. Oli mukava tavata Vikke!
Mutta katsokaa noita kortteja!! Voiko enemmän samanlaiset kortit tehdä toisistaan tietämättä?? Alempi on mun. Ollaan elementit laitettu lähes identtisesti samoille kohdille ja käytetty noita "irtopäitä" ihan samalla tavalla! Kalakin piti saada tuohon pään eteen ja saman teimme molemmat. Viisarikin niin samassa kohdassa kun olla voi. Lähes hämmentävää.
Viken kortin nimi on "Sailor Boy" Jos oikein muistan korttini nimi oli "Turhat sintit kissoille"

Nämä pöllökortit Silpputehtaan matskuista.Ylempi ja alempi ovat Viken kortin kuvia. Mulla oli teknisiä ongelmia lataamisessa ja tuli epäjärjestys.. Olisi ollut kumminkin tyhmää olla näyttämättä tuota Viken mahtavaa oivallusta käyttää tagia ja hieno idea ovat nuo kukanvarretkin."Hu-huu" on kortin nimi.
Oma korttini siis tuolla keskellä. "Home sweet home". Se on kuoressa ja vähän myöhässä menossa postilaatikkoon tänään.

4 kommenttia:

Selma kirjoitti...

Kivat värikkäät kortit teitte ja tämähän oli tosi kiva vaihtojuttu.

Tuire Flemming kirjoitti...

Ai täälläkin kiinaa... Tämä oli näköjään kovin telepaattinen haaste. Teillä tosiaan hämmästyttävän samoille paikoille menneet ensimmäisten korttien kuvat.
Mulla ja Mervillä taas oli materiaalit kovin samanhenkiset :)

Kotilaiska kirjoitti...

Kivat kortit, kyllä niissä eroavaisuuksiakin on.

vikke* kirjoitti...

Juu, tää oli kiva haaste mullekkin :)