maanantai 22. heinäkuuta 2013

It`s all about the Vintage...


Kesää ja kimallusta. Kaikki kimallaus vaan ei millään halua näkyä kuvissa! Kortissa käytetty kuva on kiiltokuva jonka olen ostanut kirppikseltä. Lisäsin pitsiä kaulukseen ja mekon alta vilkkuviin pöksynlahkeisiin.Pitsissä on kimalletta. Mekon napit olivat alkuun ruskeat. Niihin laitoin turkoosia Stickesiä.
Samaa käytin myös kenkien kimallekoristeluun. Kiiltokuvan isompiin kukkiin laitoin kimaltelevaa kynsilakkaa. Sellaisella maalasin uudelleen myös tytön kottikärryt. Timangeja lisäsin kukkien sekaan. Teksti on leimattu Brilliance pearl Thymellä nimikin jo taitaa kertoa, että väri kimaltelee.Sen tekevät myös lisätyn ruusukimpun rusetti sekä taustaan leimatut ja embossatut perhoset.

3 kommenttia:

Sari Jokinen kirjoitti...

Voi miten kaunis ja ihaTodella suloinen neitokainen ja ihana idea kun laitoit pitsiä hänelle! Kiitos kun osallistuit haasteeseeni It's All About The Vintage & Beauty Challenge. Onnea arvontaan!

RaijaAnnikki kirjoitti...

Hieno ja taitavasti tehty.

Suzanne B aka brookfies kirjoitti...

How adorable....this is perfect for the challenge brief! Thank you for joining in with us at It's All About the Vintage & Beauty! Wishes, Suzanne