keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Leimasinkartta NO=6


Calligrafiaa ja postia yllätyin itsekin tuosta ensinmainitun aineiston vähäisyydestä. Tuo mustepullo ja sulka on
kahden eri leimasimen yhdistelmä joka sopi aiheeseen. Karttojen tekeminen on ollut palkitsevaa. Samalla tulee ideoita leimasimien käytöstä. Ihan kaikkia leimojani en ole ostanut itse. Myös palkintona ja lahjana olen niitä saanut.Täyttä hintaa en ole myöskään kaikista maksanut. Olen löytänyt leimasimia myös kirppikseltä ja alennettuina askartelutarvikkeista, sekä netistä askartelusivujen myydään-osastoilta. Kiemurtelematta voin tunnustaa heikkouteni. Kyllä Silpputehtaalla leimailusta tykätään!
Viimeksi kun kävin Paperilohikäärmeessä puhuttiin juuri siitä miten jotkut aihealueet saavat himot heräämään aina vaan uudestaan. Ja miten joskus saattaa sortua ostamaan kokonaisen setin vain saadakseen jonkun yhden erityisen leimasimen setin leimasimista.Tähän Elina lisäsi, että käy myös sitten niin, että jos on katsonut jotakin setin leimasimista ajatellen, että tuolla tuskin tulee leimailtua voi juuri siitä tulla tärkeäkin leimasin käytännössä.
Vielä on karttoja tekemättäkin....jatkoa siis on luvassa.

3 kommenttia:

Funchis kirjoitti...

Onhan ne mukavia ja antoisia käyttää, sanoo se, jolla ei ole kuin pari hassua leimasinta. Mutta ikävää niissä minusta on niiden puhdistus ja peseminen. Oikeaoppinen säilytyskin on vähän mysteeri.

Sisko kirjoitti...

"Puhdista leimasimet käytön jälkeen miedolla saippualiuoksella ja vedellä. Kuivaa huolellisesti. Säilytä leimasimia alkuperäisen pakkauksen taustamuoviin kiinnitettyinä."näin Fiskars acrylleimasimista. Silpputehtaalla ne säilytetään juuri noin muovien välissä.Säilytyslaatikot ovat 3cm korkeita puisia vetolaatikoita. Sellaiset isot irtokarkkirasian kannet toimivat hyvin leimasimien säilytyksessä myös.Kumileimasimet olen laittanut niihin. Ne mahtuvat hyvin laatikoihini. Leimasimia voi säilyttää myös keräilytaskuissa mapissa.Vauvanpeppupyyhe eli kosteuspyyhe on hyvä apu puhdistuksessa. Aina heti leimauksen jälkeen.

Leila kirjoitti...

Laitatko suoran linkin mumma haasteesi korttiin....saan käydä kurkkaamassa:)
Mukavaa viikonloppua.