lauantai 17. elokuuta 2013

Askartelupaja haastaa...

ATC "Rakastan elämää" Askartelupajan haasteeseen METALLIA. Tässä kortissa metallikoristeet ovat kortin yläreunassa ja alakulmissa.Kulmakoristeet on leikattu vanhoilla pikkusaksilla neliönmuotoisesta metallikoristeesta. Korttipohja on alunperin toisen värinen. Väri on muutettu leimasinvärillä. Kuvan olen saanut kortteiluystävältä kuten myös nuo metallikoristeet ja kultatarranuhan  (KIITOS!)
Kuvan sivuille on kiinnitetty lahjanauhan pätkät ja niitten päälle vielä kultatarrapiperrystä.
Alareunaan on kiinnitetty teksti Vinoon =o(...kuvanoton jälkeen teksti on suoristettu =o)
Alareunassa on myös pätkä kevyttä pitsiä. Kortin yläreuna on leikattu saksilla mukailemaan metallikoristuksen muotoa. Reunat on viimeistelty Brilliance Pearl Chocolatella. (Paperilohikäärmeestä hankittu hohtava leimasinväri)
Tässä taas malliesimerkki kortista jonka olen valmis heittämään roskikseen! Symmetria ei ole mun juttu ollenkaan. Puuttuu, että kuvan siskokset olisivat vielä symmetrisesti istuskimassa.
Monasti kuitenkin on käynyt niin, että kortti joka mielestäni on ihan "susi" onkin pidetty, jopa haluttu ja joku josta itse olen täpinöissäni ei herätä mitään vastakaikua.
Hyvää viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

Maca kirjoitti...

Niin voi käydä nytkin, minä ainakin tykkään kortistasi! Joskus tulee tehtyä kortteja, jotka eivät "tunnu omilta".

Susanna kirjoitti...

Upea kortti! Tykkään paljon!!! ;)

Arja L kirjoitti...

Minä ainakin tykkään kortistasi.Ja tykkään myös siitä, että jaksat aina kirjoittaa myös kuvauksen siitä, mitä kortti sisältää ja miten se on tehty.
Kiitos osallistumisesta haasteeseen.

RaijaAnnikki kirjoitti...

Lämmin ja ihana kortti.