lauantai 31. elokuuta 2013

It´s all about the vintage and beauty...


Haastettiin tekemään kortti jossa on metallikoriste/metallikoristeita. Tässä kortissa on kaksi.
Perhonen, koukero ja onnittelut on embossattu kullalla. (Siis leimattu "näkymättömällä" leimavaärillä johon embossausjauhe tarttuu niin kauan kun väri on märkää, jauhetta kaadetaan reilusti ja ylimääräiset ravistellaan paperille josta ne on helppo laittaa takaisin purkkiin. Jauhe on riittoissaa. Kuumennus saa jauheen sulamaan ja tarttumaan tiukasti korttiin.Helppo tekniikka eikä monimutkaista ollenkaan!)
Mustaan korttipohjaan valinta osui koska kuvassakin on tumma tausta. (Pari tanssii hämärässä?) tummasta pohjasta kulta erottuu hyvin.
Vasempaan reunaan on leimattu Mr. Darcy setin pitsileimasimen reunalla pitsiä, Väri on Brilliance Pearl Chocolate. Minkähänlaiset kuvausvälineet pitäisi olla, että saisi kuvassa näkymään miten hienoa se väri on? (Paperilohikäärme myy näitä värejä)
Isomman metallikoristeen olen saanut. Kiitos! Kulmassa olevan olen leikannut isommasta saksilla. Sen jälkeen reunat on viilattu, aika teräväksi jää leikkuupinta muuten. Laitoin vielä väritöntä kynsilakkaakin hätävarjelun liioitteluna.

5 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥ vau,mahtava!

Hane kirjoitti...

Todella upea !

Anonyymi kirjoitti...

Thanks for joining us at It's all about the Vintage
Elma

Johanna kirjoitti...

Tyylikäs kortti kerrassaan. Upeat embossaukset ja koristeet :o)
Kiva kun osallistuit vintagehaasteeseemme.

Heenu kirjoitti...

Todella kaunis :)