torstai 15. elokuuta 2013

Kristallihelmen Susannalta


Susannan kanssa vaihdettiin heti viisi korttia. Kuvissakin hienoja ja hyppysissä "kuunnellen" vaan paranevat. Jonkun taikatempun Susanna osaa tehdä. (Joku tässä kohtaa ajattelee, että nyt sekosin lopullisesti) Kortit ovat kuivia, mattapintaisia, mukavan paksuisia ja painoisia ja kiva ääni kuuluu kun niitä koputtaa. Ja tämä vasta on tätä sisäistä kauneutta. Hienoja kortteja! Mun aarrekorttikokoelmaan!
Ylimpänä "Näkijä". Yksinäiset irtosilmät ovat vähän kammottavia (usein) Tässä niitä on kaksin kappalein, mutta kortti on yhtä aikaa kaunis ja mystinen silti. Ei synkkä eikä ahdistava.
Toinen on "Suuri seikkailu"Hienot värit, paljon yksityiskohtia, syvyyttä oksaleimasin on hieno!
Kolmantena "Kukkamaljakon vartija" Hienot värit kaiken muun lisäksi.
Neljäs kortti "Toinen maailma" Tässäkin koko kortti on upea.Viimeisenä kissakortti "Kun yhteinen on määränpää" jonka Susanna on tehnyt Enkulin musiikkihaasteeseen. Susannalla on kirjava kissa. Samoin minulla. Ovatko ne tässä? Molemmat ovat kyllä tyttöjä, mutta ehkä toinen vähän esittää. Viimeisessä kuvassa ei olekkaan ATC-kortti vaan Susannan lähettämä huoneentaulu. Sen laitoin kuvattavaksi ja odottamaan loppusijoitustaan Silpputehtaalle vanhaan korttitelineeseen.
Kiitos Susanna!
Jos Kristallihelmi ei ole tuttu ennestään käykää tutustumassa! http://www.kristallihelmi.blogspot.fi/
Laitoin oikeaan reunapalkkiinkin pari kuvaa. Paprantelen asiaa joskus...en saanut Susannan omaa tunnuskuvaa tallennettua joten tein omiani...=o)

2 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Hihii! Kiitos ja kiva kun tykkäät! Terkkuja teidän raidalliselle kaverille ;)

Susanna kirjoitti...

Niin ja kiitos kun mainostat blogiani ja olit tehnyt nuo pikakuvakkeet tuohon sivupalkkiisi ;)Minä en olekkaan hoksannut vielä sellaista tehdä...