tiistai 27. elokuuta 2013

Askarteluvuoren ATC-Vaihto # 6

 Korttiperhe.Ja tässä lainaus Askarteluvuorelta: Tehdään 4kpl atc kortteja joissa kussakin kortissa esiintyy yksi perheenjäsen. Oman perheensä (korttisarjan) voi nimetä miten haluaa, mutta on olemassa tietyt jutut jotka pitää tulla esiin kussakin kortissa. Siis tavalla tai toisella, ei ole yhtä "oikeaa" tulkintatapaa". Mielikuvitusta jälleen kehiin.  Äiti: Totinen  Isä: Hymy  Poika: Hevonen  Tyttö: Auto 

Yläpuolella on korttiperhe jonka sain. "Äiti Wengarten" tuli Vikeltä itseltään. Vaativa ammatti vetää vakavaksi. Tytär on Ulla L:n tekemä "Autotyttö".Söpö vintage rusettipää siinä hienon autonsa kanssa. 
Poika "Minä ratsasta" on Raija Annikin käsialaa. 
Ruususen perheen isä "hymy" kortti on Selman tekemä.
Upeita kaikki! Hieno haaste/vaihto kaiken kaikkiaan. Kiitos Askarteluvuori /Vikke!

Alla on sitten Hippusen perhe joka lähti Silpputehtaalta vaihtoon. Korttien pohjana oli jo hullunkuriset perheet tyyppinen korttisarja joista valitsin sitten pohjan näille. Lisäsin tekstejä, värittelin ja laitoin lisukkeita.
5 kommenttia:

Selma kirjoitti...

Hieno korttiperhe on lähtenyt sinulta maailmallle.
Ja saamasi perhe myös ihan kiva. Joku tuttu korttikin osunut sekaan ;))))

Sisko kirjoitti...

Kiitos Selma! Sun tekemä kortti on huippuihana! Mulla suuria sekoiluja tuon tekstityksen kanssa. Annoin sitten olla kun ei muuttunut millään.

RaijaAnnikki kirjoitti...

Ihanaisia kaikki.

Kotilaiska kirjoitti...

Voi miten hauska ja idearikkaasti tehty perhe Hippunen jos haluat voisit osallistua tällä perheelläsi myös mun hullunkuristen perheiden päivitys haasteeseen , se löytyy oikeasta sivupalkista ylhäältä KLIK

vikke* kirjoitti...

Tosi vinkee tää sinun Hippusen perhe!!