keskiviikko 7. elokuuta 2013

EMM 32/2013

ATC "Vastustamatonta charmia" Kortin pohjapaffi on suodatinpussipakkauksesta. Pohjaväri näkyy kortista. Kuva on viikonvaihteen Iltalehdestä tai jostain Satakuntalaisesta paikallislehdestä. Horoskooppiteksti vanhasta Annasta. Olin tehnyt kortin ja mielestäni se kaipasi jotakin. Mies katsoi sitä ja sanoi:"Laita tohon reunaan piikkilanka" (Eikä edes tiennyt, että Silpputehtaalla on piikkilankaleimasin, kiitos Annan!) Leimat on leimattu Paperilohikäärmeestä hankituilla Brilliance leimasinväreillä. Väri Lightning black.
Kuvan ja tekstin yhdistelmä ?? Nooo...Paljonkin tuli viikonloppuna mietittyä mikä saa ihan fiksunoloisen ja näköisen naisen toistuvasti valitsemaan kumppanikseen sutta ja sekundaa ihan kirjaimellisesti. Enkä nyt tarkoita, että pitäisi olla joku "eliittikumppani" jokaisella vaan vastuunsa tuntevaa, asiallisesti käyttäytyvää, puolisonsa ja lapsensa parhaan huomioivaa rehellistä ja tervehenkistä miestä.
(Itteänikin alkaa naurattaa..just tuli väitettyä, että en paljon ajattele kun kortteja teen..=o)

6 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanin ikinä. Tämä olisi muuten Kotilaiskan mieleen....

Susanna kirjoitti...

Onpa myös minunkin mieleeni! Voisin ilomielin vaihtaa sen jos sinä haluaisit jonkun kortin minulta ;)

Sisko kirjoitti...

Varattu siis Susannalle. Eiköhän vaihtokortti löydy.

Selma kirjoitti...

On se niiiin hellyttävä että..:)

Kotilaiska kirjoitti...

Valloittava kortti ja pieniä ärräpäitä pääsi kun huomasin että Susanna ehti ennen mua varaan tän.Aina ei voi voittaa ei edes joka kerta :)Mut Mopo kortin sai,ja se on siis perillä mieluisin lisäkkein Kiitos!

Silkku kirjoitti...

Wau, tää on upea niinkuin kaikki mitä teet, tänne on aina niin mukava tulla:)