sunnuntai 18. elokuuta 2013

Steampunk (tai sitten ei)


ATC kortit "Edwina pulassa" ja "Camilla pulassa" lähtevät vaihtopostissa Anskulle.
Anskua on kiittäminen koko ATC-juttuun hurahtamisesta ja nyt sitten hän sai mukaan tähänkin tyylilajiin.
Steampunk on ilmaisumuoto jossa luodaan uusi teollinen maailma
(vehkeitten ei tarvi olla mitään toimivia kunhan näyttävät teknisiltä ja mielellään sellaiselta höyrykoneaikaiselta) ja kun ollaan tällä ATC alueella on
jokaisen tietysti mahdollista luoda oma steampunk-maailmansa. Tietysti kaikkki vanhat autot,lentokoneet, kellot, puhelimet jne. (esim leimasimissa) ovat käyttökelpoisia tässä kuvastossa. Haaraniitit, metallikoristeet, metallilangat, pienet ruuvit ja lamput jne.Googlettamalla "stempunk ATC" kuvahaulla tulee jonkinverran esimerkkejä, samoin "steampunk art" jne.

Edwiinan "kädet" liikkuvat. Osa joka on kiinnitetty haaraniitillä on puretusta kellosta muistaakseni. Siihen on kiinnitetty saha ja sakset. Taustaan on embossattu rattaita.Niitä on myös leimattu taustaan. Vanhan kirjan sivulle painetun tytön olen saanut Vikeltä. (KIITOS!) Teksti on samalta kirjansivulta. Reunakorostus leimasinväriä.

Camilla on tehty samalla reseptillä. Tässä kortissa liikkuu yläreunan osoittava käsi. Camillan vartaloa korostaa äidiltä peritystä ompelulaatikosta löytynyt mikälie...olisiko joku sukkanuhan osa? Camillan vieressä olevasta metallisesta haaraniitistä on poistettu haarkkeet ja se on kiinnitetty tarratyynyllä. Ensin piti keskellä näkyvä aukko värittää mustaksi, mutta sitten se näyttikin hyvältä noin ja laitoin siihen vain väritöntä kynsilakkaa ettei siinä ole tarttuvaa liimapintaa. Reunakorostukset kynsilakkaa

1 kommentti:

Ansku kirjoitti...

Tykkään ja nää on tulossa mulle, jos ei joku satu tietämään :) vai lukiko se tuolla, jos luki meni ohi. Huomenna pitää mennä töihin vaikka nyt kyllä huvittais tehdä korttejakin..