perjantai 16. elokuuta 2013

Valokuva-Lasinalus deco
Piia Säre laittoi liikkeelle decon. Hän oli löytänyt kirppikseltä vanhoja valokuvia. Lasinalusia oli myös hänellä varastossa.Lasinalusten halkaisija on 10,5cm. Halusin heti "monta". Tein neljä.
Yhdestä tuli vähän synkkä. Mutta: elämä on...
Ensimmäisessä alusessa yritän väittää, että naisen paikka on Pariisi. Takapuolella se on kyllä Silpputehdaskin.
Toinen on kesämuisto. Pojalla varmaan uusi pyörä kun se piti saada kuvaankin.Sitä korostaen alitoin embossatun pyöräleiman vasempaan reunaan, samalla muistellen omaa ensimmäistä polkupyörääni. Ja äidillä näyttää kuvassa olevan uusi vauva. Takapuolelle kiinnitin uuden Silpputehtaan tuliterällä Big Shotilla stanssatun perhosen.(Pitkän mutkan kurvannut joulupukki sen toi ja taisi siinä olla 30 v-vuosipäivääkin. Kiitos <3 )
Kolmannessa on kukkia lisukkeena. Ne on leikattu kalenterista. Sen ajatuksen sain miettiessäni ketähän kuvissa mahtaa olla. Takapuolella on lehti joka myös on veivattu edellä mainitulla laitteella. Lehti jää tosi piukkaan siihen stanssiin. Riippuu ehkä materiaalista...
Viimeinen on kuva joka sai miettimään sota-aikaa. Kuvan vasemmassa reunassa on sotilas.Tuli mieleen sellainen 1800 luvun puolen taulu joissa oli hopeaa mustalla pohjalla. Se toimi tässä virikkeenä.
Kaikkineen oli mukava tehdä näitä kun selvisin alkupaniikista. Kuvat näyttivät ensin vaikeilta. No niin! Piia saa piakkoin postia.=o)

3 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Nää on kyllä hienoja. Mullakin vielä pari tuossa jos vaikka teen...saa nähdä.

*Piiku* kirjoitti...

Voi miten ihania! ja noin monta! Odotan innoissani postia! Kiitos kun osallistuit!

Ansku kirjoitti...

Piti vielä uudestaan katsoa. Pariisi on suosikki ja sotajuttu kosketti.