sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Hullua on yllytetty!

Funchis sen teki arjenilonkortistossa Piti siis tehdä ATC kortti/ kortteja vanhasta kalenterista. Silpputehdas ryhtyi tuumasta toimeen ja silppusi Sinellin kalenterin vuodelta 2012. Tulikohan siitä nyt uusi kalenteri alkavalle vuodelle? Jokaisen kortin tausta yhtä lukuunottamatta on pahvista joka mainosti myytäviä painettuja kortteja. Riittoisa mainos. Jäikin vielä. Korttien yläkulmat on leikattu kulmaleikkurilla. Kaikissa korteissa on kuukausi, ja kuukauden numero. Kaikki kortit on reunuoistaan korostettu jollakin leimasinvärillä.Kaikissa korteissa on jokin vinkki tai idea.Kaikkiin kortteihin on lisätty eläin/ eläimiä Silpputehtaalta, huhtikuun pupu on matkustanut postissa Kirsikkalehdosta,toukokuun ja kesäkuun kortissa on kuvioleikkurilla leikattu kukka Silpputehtaalta, joulukuun kortissa oleva pyöreä nallekoristus on Funchiksen kirjeestä, muut osat ovat Sinellin kalenterista.
Hyvää Uutta korttivuotta 2013! Kiitos vuodesta 2012!

8 kommenttia:

Vilimarika kirjoitti...

Mielettömän upeita kaikki! Samoja kalentereita mullakin pari, joten jotain niistä on keksittävä. :)

Funchis kirjoitti...

Iiiiiiiiikkk! Ihana hullu ! Ja ihana tusina, niiiiin paljon kissojakin. Olen otettu ja ihmeissäni, miten hieno on se Sinellin kalenteri ollutkaan, kun kortitkin ovat. Saat papukaijamerkin. Tosi kiva, kun tulit mukaan. Hyvää alkavaa askarteluvuotta, idearikkautta taitaa olla vähän turha toivottaa, kun niitä näkyy riittävän ja riittävän.

tarja.o kirjoitti...

herttileijaa!!! silpputehtaallahan on ollut oikein urakka vauhti päällä:) kauniita kortteja olet tehnyt! olisipa minullakin ollut nuin värikäs almanakka! ens vuodelle tiedossa yhtä väritön kuin aijempikin:))

Maca kirjoitti...

Nyt ollaan täällä ihan äimänkäkenä! Kyllä ovat hienoja ja vielä joka kuukaudelle ja aikaan sopiva. Upeita!!! Saat minulta 10 pistettä!

Anonyymi kirjoitti...

Hienosti toteutettu. Sait uuden kalenterin!

Selma kirjoitti...

Voi hurjaa! Ja yhtä hurjaa Uutta Vuottakin :)

Kotilaiska kirjoitti...

Kivasti ideoitu ja tosiaan saman kalenterin kimpussa ollaan oltu, minä vaan en taaskaan antanut itselleni lupaa lisäillä mitään "ylimääräistä" tosin sitä kalenteria ois viel muutama repale jäljellä jotka kaihertaa että tarttisko illan ratoks pari viel tekasta

Manumiina kirjoitti...

Ooh, kylläpä on upea korttisarja!
Haaste on niin kiva, että se kyllä vie mukanaan. Minäkin tein tänään viisi korttia, mutta yritän ottaa niistä vasta huomenna kuvat päivänvalossa, jos kuvaaminen onnistuisi sitten paremmin...