maanantai 17. joulukuuta 2012

Kotilaiskan Joulukalenteri 17.päivä

ATC "Karhun halaus"
Tämän luukun tarpeissa oli jokin korttipohja jonka jätin käyttämättä. Karhu joka oli niin leveätassuinen että ei mahtunut korttiin, kaksi sydäntä, nappi ja nauhaa. (ainakin, jos jotain muuta oli niin joutuivat bonuskortteihin) Etsin Silpputehtaan silpuista karhulle sopivan taustan. Sen se ansaitsi, sillä kysymyksessä oli hieno karhu! Käpälät on laskostettu korttiin sopiviin mittoihin ja lopuksi sydämet ja nappi pinottu korttia koristamaan.
Tähän tuli Bonuskortti.ATC "Kevät" Kortin taustan kirjeen sisäpintaa, pääskypari joka taisi olla Riinalta tulleen kuoren päällä, pala kuviopaperia napin taustalla, nappi kiinnitetty ohuella rautalangalla ja napin sisälle leikattu pala paperia, koukeroiset kuviopaperit Silpputehtaan pöydältä samoin kun sydän sekä vasemman yläkulman pieni kiiltokuva.. Kevät on tekstattu huopakynällä Riinan lähettämään jäätelötikkuun.Alareunan paperi on myös tullut Riinalta. Niin! Joulusta kun selvitään alkaa kevään odotus! Hyvää alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

tarja.o kirjoitti...

Oi, että on ihana kaunis nalle kortti!! niin nöyränä, kilttinä odottaa lahjaansa:) kevät korttikin on hieno!!

Unknown kirjoitti...

Onneksi olkoon, voitit arvonnassani 30 ATC-korttia kokoelmastani sekä vapaavalintaiset korvikset. Käy ilmoittamassa viimeisimpään postaukseeni, jossa kerrotaan arvonan voittajista, että mitkä korvikset tahdot. Jos satutte toisen voittajan kanssa valitsemaan samat korvikset niin ensimmäisenä valinnastaan minulle ilmoittanut saa ne ja hitaampi joutunee valitsemaan jotkut toiset :).

Funchis kirjoitti...

Nalle on leppoisan oloinen lupsake ja sillä taitaa olla hyvä sydän. Kaunis kortti. Ja voi miten kivasti tuo kevät alkoi bonuskortissasi lainehtia sitä pidempään katsellessani. Mulla oli hauskaa kommenttejasi lukiessa, hekottelin. Sulla on niin hauskat seli-selit... hakata näppistä hartiavoimin, heh.

Kotilaiska kirjoitti...

Herttainen nallukka julistamassa parasta joulun sanomaa