maanantai 10. joulukuuta 2012

TTM 50/2012

Varoitus: tämä postaus saattaa sisältää mainontaa =o) Half way storage blogin vuodenpäivät kestänyt haaste lähenee loppuaan.
ATC "Lahja kortintekijälle" Silpputehtaalle hankittiin hieman epävarmana tuotteen laadusta Bilteman askartelusakset.Hinta 5,49€ saksissa on teflonpinnoite joka estää liimojen ja teippien tarttumisen. HYVÄT SAKSET!! Kannatti ostaa, ehdottomasti. Kortissa on pakkauksen pahvia pohjana. Joulupukki tuo saksia ja samalla idean vaikka lahjavinkiksi.

6 kommenttia:

tarja.o kirjoitti...

ei voi olla totta?? ihanko oikeasti löysit sakset johon ei se liimakaan tartu???

Sisko kirjoitti...

Ovat jo olleet kovassa käytössä. Jos joku tarttuu niin lähtee kyllä myös tosi helposti irti.

Sisko kirjoitti...

Tuotteen numero on 28-325 sakset ovat sinisiä teräosa sellainen paistinpannunvärinen =o)
Pituutta n.16cm

Sisko kirjoitti...

Ovat jo olleet kovassa käytössä. Jos joku tarttuu niin lähtee kyllä myös tosi helposti irti.

Selma kirjoitti...

Mulle kans sellaiset sakset, heti! Sotken sakseni aina liimaan, kun ei malta ootella aina liimojen kuivumista. Hieno ja niin jouluinen kortti.

Valitettavasti en juuri sitä "Kultalangan kutojaa" vaihda, mutta katsotaan saanko mitään vaihtokortteja aikaan tämän joulutohinan mentyä ohi ja se Extravaihtokin vielä edessä. Toivottavasti elämää on vielä joulun jälkeenkin, joten älä heitä vielä kirvestä kaivoon ... ;D

Funchis kirjoitti...

Jaah, että sellaisiakin saksia on olemassa. Eikun Biltemaan ja sakset kassalle, heti ! Minä ainakin meen. Muuten, korttisi on kiva ja onpa siihen mahtunut paljon asiaa.