maanantai 24. joulukuuta 2012

Kotilaiskan Joulukalenteri 24. päivä

ATC "Jouluaatto"
Haikeana esitän kalenterin viimeiset kortit. Riinan lähettämässä kuoressa oli reippaan kokoinen pala kaupunkikuvaa, kiiltokuvaenkeli ja pala kupariin viittaavaa kiiltävää nauhaa, myös jalokiviä taisi muutama mukana olla. Olikohan bonuskortin pehmoinen oranssi sydänkin mukana? Eivät ole ihan perinteiset jouluvärit nämä. Laitoin enkelille muutaman timangin tukkaan ja tähden,myös talojen päätyihin lisäsin puolipalloja.Joulutoivotteluleimaus vähän heilahti, mutta toisaalta samaa vaikutelmaa on noissa rakennuksissakin joten menee näinkin.
Vihonviimeinen bonuskortti. Apina hyppäsi mukaan Silpputehtaalta. Tuo isompi silmä oli Riinan lähettämän ison kuoren pohjalla. Odotin, että toinen silmä löytyy jonkun päivän kuoresta, mutta ei löytynyt.Silpputehtaalta otin pienemmän silmän. Ihan noin isoa ei olisi tainnut ollakaan. Myös valkoinen sydän on Silpputehtaalta sekä kortin taustan oranssi-keltainen paperi. Kiitokset kiinnostavasta haasteesta jokaiselle! On ollut ilo tutkia luukkuja =o) Erityiset kiitokset vaihtoparilleni Riinalle! Ja Kotilaiskalle tietysti koko haasteen järjestämisestä! Oikein Hyvää ja Rauhallista Joulua kaikille mukana olleille!

6 kommenttia:

Funchis kirjoitti...

Kaunis on tuo kaupunkienkeli-korttisi ja heilahtanut teksti sopii kuin pisteeksi i:n päälle. Mutta bonus se vasta hauskan iloisen ja metkan oloinen onkin, tykkään. Oli ihan mukava projekti tää kalenteri. Voisi tehdä toistekin, eikä pakosti just kiireisenä joulun alusena.
Hyvää Joulua Sinulle ja kiitos "seurasta".

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää joulua!

tarja.o kirjoitti...

kauniita hauskoja kortteja:)Oikein tunnelmallista joulua sinulle sisko ja kiitokset:))

Hane kirjoitti...

Hyvää ja Rauhallista Joulua Sisko !

Ämmi kirjoitti...

Tyylikkäät ja raikkaat kortit...iloa unohtamatta!! Tykkään!

Kotilaiska kirjoitti...

Kyllä minusta piparin ruskea on jouluinen väri joskaan ei ehkä perinteinen vai oliskos kuitenkin?
Nyt on kuiteski vissii ruvettava kahvin keittoon :)
kiitos osallistumisestasi , on ollut ilo seurata kalenteriasi. Oikein onnellista ja hyväää joulunaikaa sinulle!