tiistai 18. joulukuuta 2012

Kotilaiskan Joulukalenteri 18. päivä:

ATC "Pukki lähdössä"
Postimerkki, kiiltokuva, korttipohja jossa oli tuo teksti (jotain muutakin oli, mutta se on jossakin muussa kortissa. Ehdottomasti opin, että jos jossakin vastaavassa olen mukana kuvaan myös materiaalit!) Pohjan teksti oli niin hyvä, että sen halusin tässä näkyvän. Postimerkissä oli sopivasti pukin kotimainen toiminta-alue, eli koko maa.Reippaalta ja iloiselta ainakin vielä näyttää pukki!
Bonuskortti. Korttipohjan päälle taustaksi laitettu pala punaista servettiä, suikale punaista aaltopahvia,kirjavaa punavoittoista paperia,nauha,pikkuinen tagi ja haaraniitillä kiinnitetty punainen kukka, vielä kultasydän. Hyvää tiistaipäivää!

4 kommenttia:

Funchis kirjoitti...

Kauniin punaiset ja jouluiset ! Bonus on erityisesti mun makuuni. Heh, sun pukkisi on kyllä just sitä väärää pulleaa sorttia (jos luit mun tämänpäiväisen tekstini). Juups, laitan kuvastinkorttini sulle jemmaan. Laittelehan osoitetta: elundina83 miukumauku gmail piste commiin. Ja poistaisitko tämän viestini, kun osoitteen olet poiminut talteen, kiitos.

tarja.o kirjoitti...

Ihanaa pukki tulossa meillekkin:) niin kuin kortissasi lukee:)) kauniita ihanan jouluisia kortteja!

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Osuva teksti tosiaankin. :)
Niin jouluista, että alkaa itsekin jo odotella pukkia.

kotilaiska kirjoitti...

Huh! onko jo tiistai? Viikon päästä koko joulu on ji melkein ohi :( ja tää kalenteri ainakin mutta eipä sitä etukäteen surra huomisella on huomisen murheet. Kivat on pukilla suunnitelmat ja yhteispeli Itellan kanssa sujuu, ne on hälle oikeen työreitinkin valmiiksi tehneet,