torstai 13. joulukuuta 2012

Kotilaiskan Joulukalenteri 14. päivä

ATC "Missä mennään?"
Riinan lähettämässä kuoressa oli hieno, ilmeisesti kuplamuovilla leimattu korttipohja,tagi jossa oli eri aikavyöhykkeiden ajassa olevia kelloja.(Ovatkohan oikeassa ajassa?) oli myös helmikoriste ja joulutoivotukset. Kaunis ja juuri ATC korttiin sopivan kokoinen fontti. Taaskaan en muista olisiko ollut muuta, mutta tähän sitä ainakaan en käyttänyt. Toisaalta käytin aika tarkkaan kaiken mitä Riina lähetti. Tein bonuskortteja. Tälle päivälle ei sellaista ole. Hyvää perjantaipäivää!

3 kommenttia:

kotilaiska kirjoitti...

Tämähän on hauska kortti kun aika on kortilla niinku mullakin nykysin tuppaa olemaan ja helpottas hurjasti ku vois hypätä aikavyöhykkeeltä toiselle noin vain sais lisää tunteja päiviinsä kun jo olen viikkoihinkin saanut päiviä enempi ku 7

Funchis kirjoitti...

Sopii joulunalusen kiireisiin. Kyllä. Liekö muilla sama fiilis, mutta tässä vaiheessa minua jo alkoi vähän kyllästyttää korttien vääntäminen, kun muutakin (joulu)puuhaa olisi. Joten päätin koettaa rustata loput kerralla ja ajastaa esilletulon blogiin.

tarja.o kirjoitti...

minusta niin upea kortti, että kysynkin jemmaatko minulle jos ens vuonna vaihdettas johonkin? tänä vuonna en ehdi millään mitään tekeen! ja jos nyt yleensäkään vaihtoon olet näitä laittamassakaan! upea kortti!
Taitaa jokaista jo hieman väsyttää tämä korttien teko, kun on niin paljon kaikkea tekemistä!?