sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Kotilaiskan Vauhto&Haaste kierrätysmatskuista 11/12 "VAIHDAMMEKIN SIIS 24 YLLÄTYSMATERIAALIPUSSIA JOISTA JOKAINEN VOI SITTEN ADVENTTINA TEHDÄ HALUTESSAAN ATC KORTIN/ PÄIVÄ TAI OLLA TEKEMÄTTÄ JA KÄYTTÄÄ MATERIAALIT MUIHIN TARKOITUKSIIN" näin kuvaili Kotilaiska haasteen. Sain vaihtoparikseni Riinan. Tarvikkeiden määrää per pussi on rajoitettu etukäteen. Ajattelin, että avaanko pussit päivittäin ja teen kortin. Ei sovi mun luontooni! Tein siis kortit parissa päivässä kaikki ja julkaisen ne päivittäin. Ja vaikka oli tuo kierrätyksen ja niukkuuden sääntö niin materiaaleja kumminkin oli välillä niin, että aineksia oli useampaankin korttiin. Tuli siis bonuskorttejakin. Niitä on pari tuolla Silpputehtaalla kesken. Muuten on kortit tehty. Tässä 1. adventtisunnuntain kortti, eli kortti no=2
ATC:"Kynttilän valo" (Kortin alareunan vaaleansininen on leikattu kuoresta jossa matskut olivat. Kynttilään lisäsin vähän "loistoa". Hyvää sunnuntaita!

7 kommenttia:

Funchis kirjoitti...

No on kyllä upea tunnelma kortissasi, tulisiko se tuosta kirkollisen näköisestä tekstistä taustalla. Oikein ihanaja jouluinen adventtikynttilä-kortti. Ja kiitos vaan käynnistä ja kommenteistasi. Ja ai, täällä muuten toinen heti-kaikki-valmiiksi -tyyppi. No en minä kaikkia vielä tehnyt.

Selma kirjoitti...

Hienolta näyttää ja kivaa seurata, kun ei itse ehtinyt mukaan :) Hyvää Adventtia .

tarja.o kirjoitti...

kertakaikkisen upea. hieno jouluinen kortti:)) ihana!

Maca kirjoitti...

Todella kaunistunnelmainen ensimmäisen adventin kortti! Minulla on Canon 14.1 megapikselin kamera. Ohjekirjakin on, mutta en malta lukea sitä. Jos sinulla on vinkkejä, kerro ihmeessä.

Vilimarika kirjoitti...

Kynttilöitä taitaakin tänään olla monien korteissa. :)

Kotilaiska kirjoitti...

Jaa niin nyt on myös uus haaste ja vaihto julkastu ja täsmän päivän kortista pidän tosi paljon

Unknown kirjoitti...

Tämä on kaunis ! Ja musta tuntui, että materiaalia tuli niin vähän niihin kuoriin kun yritin noudattaa sitä ideaa, että vähän vain :). Oman pakettini haen tänään postista, Olin tosiaan Hesassa torstai-perjantain ja sit tuli viikonloppu, joten en ol pakettia päässyt hakemaan.