perjantai 7. joulukuuta 2012

Kotilaiskan Joulukalenteri 7. päivä

ATC "Chatha" Päivän tarvikekuoressa oli tuo kuva kahdesta neitokaisesta,rikkinäinen korvakoru, pala kuviollista paperia...muutakin oli, mutta nyt en suurin surminkaan muista mitä se oli. Ihan pakko oli siirtää jotakin bonuskorttiin ja rajata kortin värit mielestäni tuo tyttöjen kuva ja koru olivat niin mahtavat lähtökohdat kortille. Kortin pohja on jämäpala Timpan pakkauksesta ja kukka korun alla on Silpputehtaan varastosta myös. Tuota kuviopaperia alakulmassa värjäsin leimasinvärillä vähän kortin värien suuntaan.Reunakorostukset kynsilakkaa. Hyvää perjantaipäivää!

5 kommenttia:

Funchis kirjoitti...

Tää on varmaan Punaisen myllyn tienoilla kuvattu. Porukka ja koko meininki on jotenkin sen oloista. Mukava kortti, paljon katsottavaa ja kaikki istuu yhteen.

tarja.o kirjoitti...

tämähän on tosi hieno kortti!!! väritykseltään ja kaikinpuolin hieno!

Unknown kirjoitti...

Ehkäpä Vilimarikalle on jotain tuttua tuossa korvakorussa :D. Mietin kauan raaskinko luopua siitä kun se on aika kaunis, mutta toinen mulla vielä on ja sen tuunaan johonkin. Upea kortti. Ja hei, Sisko, huomasitko, että pikkuluistimissa on sulta saamaa lankaa siinä "nilkkaosassa" sitä pörrölankaa ? Ja muuten, ne korvikset on vielä myymättä, eli ensi viikolla saan ne ja laitan sulle tulemaan. Olen vielä yhteydessä siitä sun kanssa lähempänä, ok ?

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Kaikenkirjava, mutta kaunis kortti. Jotain vanhaa, jotain tuttua, jotain ameriikan savuisten salonkien tunnelmaakin joukossa.

kotilaiska kirjoitti...

Kiva tunnelma kortissa, upeesti sommiteltu