lauantai 22. joulukuuta 2012

Sain tämän huomionosoituksen pariinkin kertaan. Kiitos Funchis Arjen ilon kortistosta Kiitos JIPe/EiJuPi* JIPen blogi
Suosittelen todellakin tutustumista näihin blogeihin jos eivät jo tuttuja ole! Ensimmäisen tunnustuksen saa Ansku. Anskun Kammari on Anskun blogi jossa monipuolinen, luova ,taiteellinen ja persoonallinen nainen esittelee tuotantoaan. Ansku on se henkilö joka sai tietämättään minut hurahtamaan ATC-kortteihin kroonisesti!
Toinen tunnustuksistani menee Arjalle Askartelupajan Kuulumisia blogiin Arja esittelee blogissaan korttiaskartelua ja valokuvausta. Digeilee ja tekee paljon kaikkea kaunista työpajassaan joka ei ole aivan pieni. Arjan ATC kortteista on ollut Rauman vanhassa kaupungissa näyttely ainakin yhtenä kesänä. Silloin sain oikein kunnon annoksen näitä herkkuja kerralla. Arjan taitavuus ja kekseliäisyys tekivät silloin lähtemättömän vaikutuksen. Arjalla on myös haasteblogi.
Kolmannen tunnustuksen saa Tamperelaistunut Lapintyttö. Myös laulun lahjat omaava Sanna Saksija Blogiin tästä! Sanna tekee kaikki korttinsa huolella ja harkiten ja erittäin taitavasti. (Silpputehtaan säheltäjä on pikkuisen jopa kateellinen.=o)
Neljännen tunnustuksen saa Kirsi Kirsikkalehdosta Kirsikkalehto ja Silpputehdas ovat aloittaneet yhteistyöhankkeen =o) Teemme haastekortteja keskenämme. Tapahtumien kulkua voi seurata molemmissa blogeissa.Kirsikkalehdossa on paljon kauniita kortteja. Rohkeitakin väriyhdistelmiä ja paljon kivoja ideoita.
Viidennen tunnustuksen saa Sanna blogista Manumiinan uudet sivut Blogi on uusi. Aikaisempi blogi on ollut vuodatuksessa ja joutunut mukaan siihen "onnettomuuteen" joka siellä hävitti kuvat jne. Manumiinalla on ollut Marraskuun ajan enkelihaaste. Teimme kuukauden jokaiselle päivälle ATC-enkelikortin (jokin muukin kortti kävi) ja Manumiina laittoi vielä runon säkeitäkin mukaan.
Oikein hyvää Joulua kaikille viidelle blogimestarille! Ehkä joulu asettaa vähän hidasteita vastaamiselle, mutta eiköhän tuon ehdi myöhemminkin. Paljon on muitakin kiinnostavia blogeja. Ehkä kokoan vielä toiset viisi joskus kun noita tunnustuksiakin tuli oikein kaksin kappalein!

2 kommenttia:

Mummukka kirjoitti...

Kiitos oikein paljon tästä tunnustuksesta, olen otettu. Ihanaa Joulua.

Manumiina kirjoitti...

Paljon kiitoksia!
Kiitoksia ihanasta postista ja oikein hyvää joulua!