tiistai 4. joulukuuta 2012

ATC "Luetun ymmärtäminen"
ATC "Kultasiipi"
ATC "Ornamentti" Enkelikorteissa tuli Silpputehtaalla vähän "ylituotantoa". Siis yli tarpeen Manumiinan Enkelikalenterin päivien täyttyessä marraskuun loppuun.

5 kommenttia:

tarja.o kirjoitti...

voi, että osaa olla kauniita nämä sinun "ylijäämä" kortit:) ylimmäinen on eniten mieleeni!!

sirkkis kirjoitti...

Samoin minun, kaikki ihania.

Kotilaiska kirjoitti...

Suloisen hurmaavia jämä enkeleitä.
Yritän nyt neuvoo miten saat linkin nimeesi ekaks sun täytyy kirjottaa otsake sun postaukseen se on ihan ylinnä kun rupeet kirjottamaan postaustas ihan erillinen rivi, no sit ku olet saanu sen postauksen blogiisi niin sielä blogisivulla klikkaat sitä otsakettas niin siihen missä lukee sun blogis osoite tulee sun osottees jälkeen se otsake ja jotain numeroi ym. niin maalaa se ja sit painat yhtäaikaa Ctrl ja c sit meet kommentoimaan mun kalenteriani ja kun oot kommenttis kirjottanu ni klikkaat tota kohtaa mis on Nimi/ URL-osoite ja ensin laitat siihen n imes ja alariville lklikkaat sen osottimen tai mikä se suora viiva on ja sit painat yhtäaikaa Ctrl+ v ni siihen ilmestyy se sun osottees jos on sun postauksen otsake peräs. Kaikis ei näy tota vaihtoehtoo Nimi/ URL vaan sun täytyy klikata semmost ruutuu mis on sun nimi ja sielt löytyy taas toi Nimi/ URL oliks taas sekavaa mut aina voi yrittää

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko vaihtaa jonkun näistä enkelikorteistasi kanssani yhteen joulu aiheiseen atc- korttiin? Laitan sinulle sähköpostia.

Hane kirjoitti...

On kyllä ihania nää sun enkelikorttisi !