tiistai 4. joulukuuta 2012

Joulukalenteri 4. päivä

Kotilaiskan Joulukalenteri neljäs päivä. Vaihtoparina Riina.
ATC "Patenttipurkki" Päivän materiaaleissa oli tuo purkin kuva, hopeista kakkupaperia,aaltopahvia, organzanauhaa. Tuon hopeatähden otin Silpputehtaalta kun se kävi tuohon niiin hyvin.Keksin myös laittaa palan vanhaa kalenteria, että nähdään minkä päivän luukku on kyseessä. Siis jo kortista. Hyvää Tiistaipäivää!

5 kommenttia:

Vilimarika kirjoitti...

Kaunis purkkiliini. Jouluinen. Mitähän sen sisällä onkaan?

tarja.o kirjoitti...

tosi kaunis kortti tälle päivää!

Funchis kirjoitti...

Sanoisin, että korttisi on sikanätti, hopeatähti vielä piste i:n päälle. Purkissa on varmasti sitä liharuuan lisäkettä, jota kaikissa lehdissä taas neuvotaan tekemään, mutta kun se sana ei millään jää mun mieleeni, jotain englantilaista höpsötystä. :)...no nyt se tuli.... chutneytä.

kotilaiska kirjoitti...

HIH! Hyvä laittaa mulle muistutuksex et ei ookka lauvantai vaa tiistai mä ku oon nyt ihan päivistä sekasin ku mul on nyt 2 päivää vapaata 9 työpäivän putken jälkeen ni tuntuu silt ku vielkää en tietäs maast enkä kuust. Nyt oon pelkkiä kommentteja kirjottanu pari tuntii.
kiva kortti meidän "kapinalliselta" joka uskaltaa rikkoa sääntöjä eikä orjuuta itseään kotilaiskan laatimilla rajoilla vaan uskoo mun rakkauteeni taiteilijasieluja kohtaan

Kotilaiska kirjoitti...

Ei vieläkään sun nimestä klikaten siirry tähän postaukseen eikä edes bloogiisi vaan sinne bloggerin sivulle mut en mää taida osata tän pareminkaa neuvoo