maanantai 3. joulukuuta 2012

Kotilaiskan Joulukalenteri päivä 3, materiaalivaihto, parini Riina:
ATC "Raitasuiset villasukat" Tarvikekuoressa oli pari punaisia sukkia, kirsikoita, pala kakkupaperia, pala tekstisivua jotakin muutakin oli, mutta laitoin sen odottamaan toista korttia.Kuoren päällä oli tuo veikeä lumiukko. Leikkasin sen siitä korttiin. Lumihiutaleet lisäsin Silpputehtaalta. Hyvää alkavaa viikkoa!

7 kommenttia:

Vilimarika kirjoitti...

Huh, olipas monta blogia selailtavana heti aamutuimaan, ennenkuin löytyi Silpputehdas. :) Mutta kannatti. Niin oli paljon upeita sisustusjuttuja tuolla muissa blogeissasi.
Hauska lumiukkeli katselee täällä blogissa ekana ja saa hyvälle tuulelle. Kiitos vaan hymystä. :)

Funchis kirjoitti...

Onpas hyväntuulinen (ensin kirjoitin vahingossa hyväntyylinen, no sitäkin) kortti. Arvaas, onko mulla fiilis, että nyhjään tyhjästä, käypä katsastamassa. Siksi minä runoilenkin siihen oheen.

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Heh, se stanssi-asia liittyi jatkona siihen atc-asiaan, ei Raamattuun. :D Sillä stanssilla tosiaan saa leikattua valmiita korttipohjia, joissa on pyöristetyt kulmat JA reunoissa hieman kaarevuutta. Ei pelkkä suora korttipohja.

tarja.o kirjoitti...

hauska veikeä on korttisi:)

Unknown kirjoitti...

Kiitos ihanasta paketista ! Ihan hävettää omat kuoret kun ne on niin tavallisia. Ja juu, olisin todella panostanut paremmin, ellei tämä kroppani olisi keksinyt taas yllätyksiä. Mutta nyt menen avaamaan ekat luukut :).

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Heh heh.. Kiitos sinulle selvennyksestä. Helpotti kummasti taakkaani osallistumisen suhteen. :D

kotilaiska kirjoitti...

Ikoinen päivään sopiva kortti, minä tosin en olis eilen edes tosta kortista piristynyt meinasivat voimat koknaan loppua ennen kun pääsin klo 22,30 kotiin töistä. Joo-o tosi on.Nyt olen laittanut joulukalenterilleni oman postauksen ja jokainen voi käydä sinne kommentteihin laittamassa omien kalenteriensa tai luukkujensa linkit että muutkin löytää.Tässä kommentissa on linkki mun kalenteriini