lauantai 1. joulukuuta 2012

NYT SE ALKAA! Kotilaiskan käynnistämä joulukalenteri/ materiaalivaihto. Sain vaihtoparikseni Riinan. Energinen ja valoisa nuori nainen leipoo, kokkaa ja tekee kortteja blogissa mökkihöperönpöperöt Ja vaihtohan toimi niin, että täytimme toisillemme 24 nyssäkkää joissa oli kortintekotarpeita (max 4, vaikeeta!Lipsuu..) Sain kalenterini ajoissa ja laitoin kuoret koppaan. Nyt julkaisen kortit jouluun asti päivittäin.
Korin vieressä on jätsikitötterö ja donitsi jotka Riina on tehnyt itse. Ne olivat mukana ja voin tehdä niistä jotain kivaa...
ATC "Kohta pussataan!" Tässä se on.Joulukalenterini ensimmäinen kortti. Leikkasin kuvan reunat kuviosaksilla, Liimasin Silpputehtaan tähtivarastosta nuo tähdet ja reunustin kortin Promarkerilla. Tuo oranssi palkkipari oli korttipohjassa itsessään halusin sen näkyvän kortissa ja jätin siksi käyttämättä päivän kuoressa olleen joulukuusen. Tein siitä toisen kortin.
Tässä kortissa enkeli taivaan tulee laittamaan tähden Silpputehtaan joulukuuseen.Tausta on samaa tapettia mitä on Silpputehtaan seinissä.Lisäsin muutaman tähden ja tuon kirjekuoresta leikkurilla leikatun sydämen. Vihreä nauha tuli myös Riinalta mutta en halunnut sitä laittaa tuohon varsinaiseen päivän korttiin. Tähän se sopi hyvin. Hyvä alkanutta Joulukuuta!

6 kommenttia:

Funchis kirjoitti...

Voi voi, kun ei vaan nyt tulisi se leffoissa ikuisesti ilmenevä pussaushäiriö, että päsisivät pussaukseen asti ! :) Kivat kortit kumpikin. Erityisesti tuo extrakortti on kiva, ja vielä jouluinenkin.

tarja.o kirjoitti...

hienoja kortteja nämä molemmat ja eikös sitä moni ole joulun tienoilla pussaus tuulella:))

Kotilaiska kirjoitti...

Voi sua hoppuhousua, ihan naurattaa miten olet täpinöissäsi ja intoo täynnä, se ihan tarttu minuunkin vaikka tuppaa uupumus viemään voiton mun päiväni kun on just nyt täynnä työtä.Kiva kun vaan reippaasti aloitit etkä jäänyt vartoomaan, mun piti jo eilen mut jotenkin väsyksissäni sain tietsikan tilttaamaan ja sen toipuminen vei koko yön ku siin on akku joten sen täytyy purkaa ens virta kokonaan loppuun ennen ku voi taas alottaa alusta, hiukka hankalaa mut nyt taas toimii entistä paremmin toivon mukaan. Upeet nää ekä ja extra.

Hane kirjoitti...

Vau, mikä ihana Marilyn kortti...taas kerran :)

Unknown kirjoitti...

Kauniita !

Unknown kirjoitti...

Kauniita !